{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Serenity RIP. [Himmelhest] 2006

14.961 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Gitte
Kvinde | 46 år | Oprettet: 26. feb 2007


Palomino Serenity RIP.

Fødselsår:
2006
Højde:
Han er nu 13/6-10 165 cm.....
Temperament
Sød og rar. Han vil som alle andre unge drenge gerne bide i alt ting. Og så elsker han at vise sig frem.
Gangarter
Han har fået udtagelsen God type, med meget god hingsteudtryk, god skridt, god trav, meget god galop med god bæring og godt løft.


Stævner
PSA kåring juni 2008 hvor han var med som 2 års plag, blev han kåret som 3 'Bedste palominofarve' og som 'Bedste palominofarve' under 4 år. Han fik 9 i farve.
Stamtavle
Far: Moonhaze Silver Spiral
Mor: Tequila Sunrise
morfar: Rinaldo

Hans far Moonhaze Silver Spiral blev brugt til forædling, foruden araber er der engelsk fuldblod og en lille smule Hunter i ham. Springer M-klasser og fik til kåring 9 i både teknik og kapacitet! Smuk cremellohingst med gode gangarter, Stort springtalent, meget sød og nem, super temperament.
Og udnævnt til ELITEHINGST i PSA på baggrund af hans avlspræstationer .

Hans farfar Shulay Farberge er multichampion palomino i England.

Hans mor er Tequila Sunrise, hun er en super sød og rar hopper, hvilket hun avl videre. Da hun var 5 år kunne hun gå de flest La. Kl.

Hans morfar Rinaldo var reservefløj ved kåringen i 1986 i DV, og han er B hest i dressur og i spring, med mange fine M placeringer.

Køn
Hingst,
Han er avlsgodkendt i ZFDP
Bemærkninger
Jeg hader lukket min dejlige hoppe lidt ud, på græs. Hun skulle bare lige ud i 2 timer. Vejret var ikke godt det regnet og det blæste, man skulle ikke tro at det var 13 i juli. Og hun var høj drægtige.
Jeg var ved at se tv. Da det banket på døren, det var en af naboerne. Han sager så at jeg har fået et føl!
Så jeg løb ud til min hoppe og ja der var min smukke palomino hingst født.
De flest af vores naboer kom og hjælp med at lukke mor og søn ind.

Men lykken er kort ca. 14 dag efter han er født bliver han meget syg. Jeg ring til dyrlæge, og han kommer og giver ham noget medicin. Og får at vide at jeg ikke må gøre noget som helst anden med de to.
Da jeg kom næste morgen ud i stalden lå han ned og ville ikke stå op igen……….
Hans øjne var sunket helt ind i hoved, og jeg prøvet at tage fat i hans hud og trak den ud, for at se hvor hurtigt den igen faldt på plads, men det gjord den bare ikke. Han var så godt som død.
Så jeg ringede igen til den dyrlæge, men han sager bare at jeg ikke skulle gøre noget, fordi han hade givet min dreng den medicin, og det var så det. Jeg blev meget sur på ham og sager at ham var meget dehydreret og den skal da have noget væske ind, ellers død han. Så blev dyrlægen rigtig meget sur på mig. Og sager at hvis jeg gav den væske, så død han.
Så det ender med jeg ringer til en som er ved at udannede sig som dyrlæge, hun og alle dem som hun gik i klasse med sager at jeg skulle have noget væsker i guld dreng.
Så købet noget til kalv som er beregnet til dehydreret kalv. Jeg gav han bare 10-20 ml. pr. ½ timer.
Efter 4-5 kom han op at stå igen, så begyndte jeg at mælke hoppen lidt ud så hvis han ville drikke fra hende af så kunne han få fat i patten igen. Da patten var så fyldt af mælk og derfor også ømme ville hoppen ikke lade han drikke. Men efter jeg hade malket dem lidt ud var der ikke noget mere med hoppen.
Efter nogle dage hadede de begge to det godt igen….

Som to års var der en hopper med føl, der lige syndes at den skulle løber ind til ham, og det hader næsten igen kosten ham livet da hun sparket han hen over knæet, så han fik en pæn flænge.
Fik denne her gang min eje dyrlæge ud. Og han sager at det spark ikke måtte være 5 cm til nogle anden side, for så måtte han hade været nød til at afliver ham…….


Passende stor hingst af god type, dog lidt dyb.
Kønt hoved, knap middellang hals. Ret god skulder, markeret manke. Overbygget, muskuløs bagpart. Lemmerne rette for og lidt fransk begge bag. Gode hove.
Super smuk og udtryksfuld palomino hingst med god kapacitet og styrke. Han har store bevægelser og er flink at ride, han er ved at lære det grundlæggene, kan rides i alle tre gangarter, er let at sidde på og søger naturligt til biddet.
Og så er han særdeles lærenem.
Han er sød på stald og fold og har kørt i trailer flere gang.
Hans ridning går rigtig godt han kan gå de fleste La klasse i dressur og er godt på vej til M....



RIP:
Han er blevet slaget pga. af en skade.
Kommentér på:
Palomino Serenity RIP.
Annonce